✍ Koordinovanie a organizovanie stravovacieho úseku &nb...
Zabezpečenie bezproblémového chodu zvereného ubytovacieho/stravovacieho zariadenia. Manažment podriadených zamestnancov - ich vedenie, kontrola, rozde...
Komplexne zodpovedať za chod kuchýň, výdajní stravy a bufetov Komunikovať so zákazníkmi, riešiť podnety a reklamácie Riadiť a zabezpečovať personál, m...
...
Vedenie prevádzky. - kontrola stredísk a skladov - objednávanie tovaru a surovín - preberanie a kontrola tovaru - riešenie reklamácií tovarov a suroví...
- vedenie personálnej agendy - nábor, prijímanie, školenie zamestnancov - predvídanie a plánovanie ľudských zdrojov a predpokladaných nákladov vzhľado...
Zabezpečenie bezproblémového chodu zvereného ubytovacieho/stravovacieho zariadenia. Manažment podriadených zamestnancov - ich vedenie, kontrola, rozde...
Riadi a kontroluje činnosť stravovacej a ubytovacej prevádzky hotela, zostavuje nápojové a jedálne lístky, zodpovedá za správnosť cien a kalkulácie j...
Výhody:príspevok na dopravu za prácou...