2001
za mesiac
Dátum začiatku
Príprava všetkých jedál indickej, tibetskej a ázijskej kuchyne podľa stanovených receptúr.
- Zodpovednosť za kvalitu vydávaných jedál.
- Priama spolupráca s vedením.
- Pravidelné vykonávanie inventúr.
- Aplikuje v praxi klasické i moderné trendy gastronómie, dohliada nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál.
- Denne sleduje čerpania limitu stravnej jednotky a prevádzkových nákladov na prípravu stravy.
- Zodpovedá za kalkulácie jedál a podieľa sa na tvorbe JL a denného menu.
- Zodpovedá za dodržiavanie receptúr a technológií pri príprave jedál.
- Určuje technologické postupy a kalkulácie podľa počtu stravníkov.
- Zodpovedá za čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod kuchyne.
- Vykonáva kontrolnú činnosť a zodpovedá za dodržiavanie HACCP.
- Zodpovedá za kvalitu poskytnutých služieb.
- Zodpovedá za tovar a jeho správne uskladnenie.
- Kontroluje čistoty skladov a priestorov prevádzky.
- Efektívne riadi skladové zásoby kuchyne a inventáru.
Výhody: