5361
za mesiac
Dátum začiatku
a) zodpovednosť za riadenie a plynulý chod stravovacej prevádzky,
b) zostavovať týždenný jedálny lístok v spolupráci s kuchárom,
c) zabezpečovať dodržiavanie stanovených výživových hodnôt v
podávaných pokrmoch a dbať, aby pokrmy boli upravené chutne, načas a v zodpovedajúcom množstve a kvalite,
d) zabezpečovať zásobovanie jedálne v spolupráci so zástupkyňou vedúcej stravovacej prevádzky, vykonávať ekonomický rozbor,sledovať vývoj ekonomických ukazovateľov a podávať návrhy na opatrenia,
e) vykonávať kontrolu faktúr vrátane overenia správnosti položiek a
fakturovaných čiastok,
f) riadiť a kontrolovať prácu podriadených zamestnancov,
g) zabezpečiť hospodárne nakladanie so zverenými prostriedkami,
h) hmotná zodpovednosť za skladové zásoby
i) zodpovednosť za celkovú čistotu v stravovacom zariadení,
j) dodržiavať zásady hygieny pri výrobe a výdaji jedál.
Výhody:
Evidencia stravníkov a platieb za obedy, práca ...
Koordinovanie a organizovanie stravovacej jedno...
Náplňou práce je obsluha zákazníkov, účtovanie ...