5985
za mesiac
Dátum začiatku
Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov a štandardov, dodržiavanie predpisov HACCP, zodpovednosť za skladové zásoby surovín, príprava všetkých ponúkaných jedál /hlavné jedlá, polievky, šaláty, múčne jedlá, prílohy, studené a teplé predjedlá/, dodržiavanie stanovených postupov prípravy jedál, dohľad nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál, dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku, organizovanie výrobných procesov prípravy jedál, kontrola a zodpovednosť za kvalitu hotových pokrmov, správne skladovanie zverených zásob a surovín, dodržiavanie predpisov o bezpečnosti pri práci, nosenie predpísaného pracovného oblečenia a obuvi, dbá na osobnú hygienu a čistotu pracovného oblečenia, dodržiavanie sanitárneho plánu, podľa potreby vypomáha v iných strediskách hotela.
Výhody: