97224
Dátum začiatku
od 2000€ v čistom/mesiac
Kuchár:
- Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
- Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
- Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
- Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
- Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
- Kontrola kvality hotových jedál.
- Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
- Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
Čašník:
- Obsluhovanie zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi.
- Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí.
- Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania.
- Uvádzanie hostí k voľným miestam na stolovanie.
- Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov).
- Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie.
- Riešenie reklamácií a sťažností zákazníkov.
- Kontrolovanie stavu gastronomického zriadenia, udržiavanie poriadku a čistoty.
- Evidovanie rezervácií a objednávok prijatých mailom, faxom, telefonicky alebo osobne
Výhody: